Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı oyuncuları Çetin Çelik ve Ramazan Mutlu, Plaj Hentbolu Erkek Milli Takımı ile katıldıkları Akdeniz Plaj Oyunları’nda ilçenin gururu oldu.
Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Akdeniz Plaj Oyunları’nda Plaj Hentbolu Erkek Milli Takımı büyük başarı elde etti.
İtalya’nın Pescara kentinde devam eden oyunların 6. gününde, plaj hentbolunda 3’üncülük karşılaşmaları oynandı. Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı oyuncuları Çetin Çelik ve Ramazan Mutlu’nun da yer aldığı Plaj Hentbolu Erkek Milli Takımı, üçüncülük karşılaşmalarında Yunanistan ile karşı karşıya geldi. Setlerde 1-1 eşitlik olduğu için mücadelenin galibini seri atışlar belirledi. Seri atışlarda rakibine 8-7 üstünlük sağlayan Türkiye, bronz madalyanın sahibi oldu.
Plaj Hentbolu Erkek Milli Takımı’nın elde ettiği başarıda payı olan Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı oyuncuları Çetin Çelik ve Ramazan Mutlu, Nilüfer’e çifte gurur yaşattı.
Nilüfer Belediyespor yönetimi, milli takımın yaşattığı mutluluğu, takımda yer alan Nilüfer Belediyesporlu oyuncuların ikiye katladığını belirterek takım hocalarına ve tüm oyunculara teşekkür etti.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın