Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, Yaylacık ve Tahtalı mahallelerinde tarım alanlarına zarar veren bir çok kaçak yapıyı yıktı.
Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, 1/5000 ölçekli uygulamalı nazım imar planıyla koruma altına alınan bölgelerde yapılan yapıları yıkmaya devam ediyor. Çalı, Alaaddinbey, Kayapa mahallelerinin ardından Tahtalı ve Yaylacık’taki kaçak yapılar da, çevik kuvvet ve Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşliğinde yıkıldı. Sabah saatlerinde başlayan ve geniş güvenlik tedbirinin alındığı yıkımlar sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Çevreye ve şahıs mallarına zarar vermemek için hassas davranan ekipler, yapı sahiplerini de malzemelerini almaları konusunda uyardı.
KÖPEK VE YAVRUSUNA ZABITA ŞEFKATİ
Bu arada, yıkılacak bir binanın içinde bulunan köpek ve yavrusu da zabıta ekipleri tarafından çıkarıldı. Ekipler köpeği ve minik yavrusunu yıkım alanının dışına çıkararak zarar görmesini önledi.
Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, birinci sınıf verimli tarım alanlarının azalmasına sebep olan yapılaşmayı durdurmak ve tarım alanlarının istilasını önlemek maksadıyla kaçak yapıların yıkımına devam edileceğini belirtti.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın