Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında minik öğrencileri Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde ağırlayarak, hayvanların korunması hakkında bilgilendirdi.
Sokak hayvanlarına yönelik çeşitli projelerin altına imza atan Nilüfer Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında çocukların hayvan sevgisini artırmak için renkli faaliyetler düzenledi. Çeşitli animasyon gösterilerinin yer aldığı etkinliğe yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Minik öğrenciler önce Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni gezerek can dostlarıyla tanıştı.
Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, “Canlı neredeyse bizim orada olmamız gerekiyor” diyerek tüm canlıların yaşama haklarını koruduklarını belirtti. Kayaoğlu, “Can dostlarımıza Nilüfer’de yaşamanın ayrıcalığını yaşatmak için hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye’de örnek olduk. Nilüfer Belediyesi olarak çalışmalarımız, hayvan dostlarımızı da düşünerek, onların yaşam hakkını da gözeterek devam ediyor. Özellikle sokak hayvanlarının sıcak yaz aylarında susuz kalmaması, soğuk kış günlerinde de açlıkla baş başa kalmamaları için sürekli seferber halindeyiz. Hayvan sevgisi ve sokak hayvanları ile sahipli hayvanlarımıza her şartta hizmet sunmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Bursa Orman Su İşleri 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör yaptıkları çalışmaları aktarırken, Bursa Veterinerler Odası Başkanı Sinan Sağlam da sokak hayvanlarının korunması için her gün bir bardak çay parasının yeterli olacağını söyledi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın