Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Cafer Yener Ortaokulu’nun eskiyen sıraları yenilendi. Tadilat işleri Okul Müdürü Mehmet Ali Dursun ve görevliler tarafından yapıldı.
Okulda ihtiyaç duyulan tadilatlar için kolları sıvayan Müdür Mehmet Ali Dursun ve ekibi, yıllardır kullanıldığı için yıpranarak ders yapılamaz hale gelen sıraları onardı. Yaklaşık 800 sırayı teker teker sökerek tamamını zımpara makinesiyle zımparalayan ekip, daha sonra bunları cilaladı. Sıraların demir ayakları ise her sınıfınki farklı renkte olmak üzere boyandı. Okul Müdürü Mehmet Ali Dursun’un da geceli gündüzlü katıldığı çalışmada toplam 3 bin 200 parça elden geçilerek yenilendi. Bu arada sıra altları a, hem yıpranması, hem de mikrop yuvası olmaları sebebiyle sökülüp kaldırılırken, öğrencilerin çantalarını asmaları için sıralara çengel monte edildi.
Tatil dönüşü yenilenmiş ve renklenmiş sıralarıyla karşılaşan öğrenciler büyük mutluluk yaşarken, öğrencilerin dikkatini dağıtan aksaklıklar da giderilmiş oldu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar

İnegöl'de esnaftan tepki dolu paylaşım!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın