Bursa’da uyuşturucu kullandığı için okuldan uzaklaştırılmasına kızıp 2 müdür yardımcısını bıçakladığı iddia edilen lise öğrencisi, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Edinilen bilgiye göre, 26 Mart’ta merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Kırcılar Lisesi’nde meydana gelen olayda, uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle okuldan uzaklaştırılan lise birinci sınıf öğrencisi B.Y. (17) bıçakla okula geldi. Müdür yardımcısının odasının kapısını kırması sonucu kırık cam sebebiyle elinden yaralanan B.Y., müdür yardımcısı Adnan U.’yu karnından bıçakladı. Bu esnada sesler üzerine yardıma giden Yücel A. da öfkeli genç tarafından sırtından bıçaklandı. Yaralı iki öğretmen de hastaneye kaldırıldı.
Tedavi için gittiği hastanede gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan B.Y. hakkında ’iki kişiye yönelik kasten öldürmeye teşebbüs ve mala zarar vermek’ suçlarından açılan dava tamamlandı. Hakkında toplam 36 yıla kadar hapsini istenen gencin, Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde son davası görüldü. Mahkeme gence, müdür yardımcıları Adnan U.’nun bıçakla yaralanmasına önce ağırlaştırılmış müebbet, Yücel A.’nın bıçaklanmasına ise müebbet hapis cezası verdi. Ancak mahkeme sanık B.Y.’ye yaşının küçük olması nedeniyle cezaları ayrı ayrı 8 yıl 4 ay olmak üzere toplam 16 yıl 8 ay hapis cezası verdi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın