İnegöl´e bağlı Olukman Mahallesinde samanlık ve ahırda çıkan yangında dört koyun telef oldu. Dumandan etkilenen 65 yaşındaki yaşlı kadın ise, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, İnegöl´e bağlı Olukman Mahallesinde Fikri Buraklar´a ait evin yanındaki ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Ahırdaki samanların tutuşması ile alevler biranda tüm ahırı sardı. Ahırdan yükselen alev ve dumanları gören ev sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirirken, bir yandan da kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalıştılar.
4 KOYUN TELEF OLDU
Kısa sürede belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerin cansiperane çalışması sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alırken, söndürme çalışmalarına vatandaşlarda yardım etti. Yangın sonucunda ahır tamamen yanarken, ahır içerisinde bulunan 4 koyun telef oldu.
DUMANDAN ETKİLENDİ
Yangın sırasında dumandan etkilenen ev sahibi Fikri Buraklar´ın eşi 65 yaşındaki Kerime Buraklar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın