Şişli’de yalnız yaşayan ve akciğer kanseri olduğu öğrenilen bir adam, pencerede hayatını kaybederek asılı kaldı.
Olay, saat 09.00 sıralarında Şişli Paşa Mahallesi Civelek Sokak’taki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, uzun süredir akciğer hastası olduğu ve bu nedenle hayata küserek yalnız yaşadığı öğrenilen 54 yaşındaki Şenol Çalışkan, 1 ay önce kemoterapi görmeye başladı. Doktorların uyarıları üzerine sigara içmeye devam ettiği iddia edilen Çalışkan’ın son dönemde hastalığı ilerledi. Sabah saatlerinde acıyla uyanan Çalışkan kendini hemen pencereye attı. Pencereyi açan Çalışkan hastalığı nedeniyle kan kusmaya başladı. Çalışkan kan kustuğu sırada hayatını kaybederek pencerede asılı kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrollerin ardından Çalışkan’ın öldüğünü belirledi. Savcılığın incelemesinin ardından Çalışkan’ın cenazesi, cenaze aracına koyularak morga gönderildi.
Cenaze apartmandan çıkartıldığı sırada yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Yakını olduğu öğrenilen bir kadın da cenaze aracının yanından uzun süre ayrılmadı. Çalışkan’ın ayakkabıları ise apartmanın girişine bırakıldı.
Şenol Çalışkan’ın bekar olduğu ve akciğer hastalığı nedeniyle yalnız yaşamayı tercih ettiği öğrenildi. Sabah geldiğinde cenazeyi gören Murat Okur, “Sabah dükkanı açtığımda pencerede kimse yoktu. Daha sonra dışarıya çıktığımda pencerede asılı kaldığını gördüm. Camdan sarkmıştı ve ağzından kan geliyordu. Orada zaten son nefesini veriyordu. Daha sonrada vefat etti. Ardından ambulans ve polis geldi. Zannedersem akciğer kanseriymiş, kan kusuyordu ve benim bildiğim kadarıyla kardeşleri var ama burada tek başına yaşıyordu” diye konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın