İzmir’in Konak ilçesinde birlikte yaşayan çift arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
İddiaya göre, Kahramanlar semtinde birlikte yaşayan Gülten Ş. (42) ile kendisinden İsa Y. (31) arasında işsizlik nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan bıçaklı kavgada Gülten Ş. ve İsa Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Gülten Ş. ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken İsa Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Gülten Ş.’nin hastanedeki tedavisi devam ederken polise verdiği ifadesinde, "İsa ile işsiz olduğu için tartışıyorduk. Ben terasa çıktım. Arkamdan mutfaktan aldığı bıçakla geldi ve beni bıçakladı. Daha sonra kendisini bıçakladı" dediği öğrenildi.
Cinayet büro dedektifleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız
Bursa'da aç kalan domuzlar şehir merkezine indi
İnegöl’de mobilya fabrikasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
İnegöl'de Mobilya fabrikasında yangın
İnegöl’de sağanak yağış dere taşkınlarına yol açtı
Kış geri döndü! Kar kalınlığı 62 santimetreye yükseldi
İnegöl’de trafik denetimleri devam ediyor
Gece yarısı ekipler seferber oldu!
İnegöl'e Mayıs ayı bereketiyle geldi
İnegöl'de gören şaşkına döndü!
İnegöl yolunda küle döndü!
Osmangazi Belediyesi Hamitler Mahallesi’nde 300 ton asfalt
Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın