Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde AK Parti ’nin yürüttüğü çalışmaların tamamında yer alan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Alanı ’nda yaptığı basın toplantısında, Recep Tayyip Erdoğan ’a cumhurbaşkanlığı seçiminde topyekun destek olduklarını açıkladı.
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Partili belediye meclisi üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’a destek için basın toplantısı düzenlendi. Cumhuriyet Alanı ’ndaki parkta yapılan basın toplantısını gazetecilerin yanı sıra vatandaşlar da izledi. Başkan Çağlayan, Orhangazi ’de Erdoğan ’a topyekun destek olduklarını bildirdi.
10 Ağustos Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili görüşlerini beyan etmek için toplandıklarını ifade eden Başkan Çağlayan, “21 Ekim 2007 tarihinde yapılan anayasa değişikliğiyle artık Türkiye ’de cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiği dönemi yaşıyoruz. Bu seçimler ilk defa Türkiye ’de halkın yani cumhurun kendi başkanını seçeceği seçimler olacak. Dolayısıyla Türk siyasi tarihi açısından da çok önem arz eden ve bir ilk sıfatını taşıyan bir seçim yaşayacağız” dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı

İnegöl'de öğretmenden alkışlanacak davranış

İnegöl’de Trafik Denetimi: 500 Bin Lira Ceza Kesildi




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın