İstanbul Beykoz’da yol çalışması yapan işçiler, ormanlık alana gömülmüş ve hayvanlar tarafından parçalanmış bir erkek cesedi buldu.
Edinilen bilgilere göre olay, Beykoz Mahmut Şevket Paşa köyünde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Bölgede yol yapım çalışmaları yapan işçiler toprağa gömülü halde bir ceset buldu. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, toprağa yüzeysel olarak gömülmüş ve hayvanlar tarafından parçalanan bir erkek cesediyle karşılaştı. Kimliği belirlenemeyen cesedin tanınmaz bir halde olduğu belirlenirken, bölgeye olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından savcı, “Olay araştırılacak ama şahsın kimliği DNA incelemesinden sonra belli olur. Toprağa yüzeysel olarak gömülmüş” dedi.
Olay yerindeki incelemelerin ardından ceset, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de İki Arkadaş Saniyelerle Ölümden Kurtuldu

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın