Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.
Nilüfer Belediyesi, iş adamı Hüseyin Özdilek ile park ve spor tesisi protokolü imzaladı. Bozbey ve Özdilek, Fethiye Mahallesi’nde yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda park yapımı ve Fethiye Pazar Yeri’nde tenis kortları ve halı sahanın yer aldığı spor donatı alanı, Pazar yeri ve otopark yapımı protokolüne imza attı. Mustafa Bozbey, “Mahallemize büyük bir park yapacak. Yine bir alana da spor tesisi yaparak Nilüferli gençlere armağan edecek” dedi.
Hüseyin Özdilek ise, “Alaaddinbey Mahallesi’nde de alışveriş merkezi yapıyoruz. Nilüfer Belediyesi sınırları içerisindeki o bölge cazibe merkezi haline gelecek. Biz üreteceğiz, istihdam edeceğiz, vergi ödeyeceğiz ve Türkiye’nin gayri safi milli hasılasını artıracağız” şeklinde konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın