Bursa Özdilek Çarşıya Çıkma Merkezleri teklifsiz ramazan etkinliklerini, evrimsel Bursa Mehteran Takımının katılımı birlikte gerçekleştirdiği muhteşem bir finalle gerçekleştirdi.
Yalova Yolu Özdilek Çarşıya Çıkma Merkezi geleneksel ramazan şenliklerine yaptığı etkinlikle kusursuzluk verdi. Ramazan ayı boyunca yapılan semazen, aromatik bölüm dinletisi, pala kalkan gösterileri, karagözHacivat leke oyunu, illüzyon gösterilerinin gerisinde Bursa ’yı ve ülkemizi yatakhane dışarıda çeşit çeşit ülkede temsilci tarihi Bursa Mehteran Takımı ’nın çaldığı marşlarla tamamlama buldu. Bazı 40 dakikalık gösteri boyunca çim alanda kurulu izleyiciler mehteran takımını beğeni yağmuruna tuttu.
Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi Işleyiş Müdürü Nuri Yüksel, "Ramazan her tarafında yaptığımız türlü gösterilerde bizi daha bırakmayarak pay tedarik eden tüm misafirlerimize takdir ediyorum. Hem Türkiye'nin tanıtımına katılımcı Mehteran takımına hem de de teşekkür ediyorum" şu konuştu.