Bursa’da her gün yüzlerce insanın İŞKUR’un nerede olduğunu sormasından bıkan esnaf çözümü kampanya yapmakta buldu.
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yer gösteren bir tabelanın olmaması, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İŞKUR) ek binasına gitmek isteyen vatandaşları zor durumda bırakıyor. Cumhuriyet Caddesi’nde meyve tezgahı açan esnaf Ayhan Çelik ise, kendisine her gün İŞKUR’un adresini soran yüzlerce kişiden şikayetçi.
Bundan kurtulmak için çözüm arayan Çelik çareyi bir kampanya yapmakta buldu. Bir kartonun üzerine "İŞKUR’u sormadan bulana 1 kilo erik ve 2 kilo çilek bedava" yazan esnaf Çelik, ayrıca büyük puntoyla "İŞKUR karşı ara, sorma yeter" diye ekledi.
Günde 150 kişinin yol sormasından bıktığını belirten Çelik, "Yazıyı astığımız halde hala soruyorlar. İşkuru soranlar kadar müşteri olsa köşeyi dönerdik şimdiye kadar. Bina taşınacakmış yakında. Eğer taşınmasaydı sağlı sollu iki tane tabela yaptıracaktım. Bedava çilek, erik isteyenler de oldu, çoğuna verdik. Artık gece rüyalarıma giriyordu yol soranlar." dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın