Mersin’in Tarsus ilçesinde geçtiğimiz şubat ayında hunharca katledilen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan’ın ölümüne ilişkin ilk duruşma bugün Tarsus Adliyesi’nde başlıyor.
Tarsus’ta 11 Şubat 2015 tarihinde kaybolan ve iki gün sonra vahşice öldürüldükten sonra yakılmış halde cesedi bulunan Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan’ın katil zanlıları bugün hakim karşısına çıkıyor. 26 yaşındaki minibüs şoförü Suphi Altındöken (26), babası Necmittin Altındöken (50) ile arkadaşı Fatih Gökçe (25) ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanacak. Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianameyi 15 Nisan’da kabul eden Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya müdahil olmak için yaklaşık bin avukat Mersin Barosu’ndan yetki belgesi aldı.
Geniş güvenlik önlemi alınan Tarsus Adliyesi’nde bugün başka dava görülmeyecek. Tarsus Belediyesi gün boynuca çay ve çeşitli ikramlarda bulunacak.
Adliye önüne gelen kadın örgütleri ise slogan attı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın