Bursa’nın İznik ilçesinde ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri evlerinin bahçesinde gömülü bulunan emlak zengini yaşlı çiftin cinayet şüphelisi oğulları Kenan Öner’in 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle yargılanmasına devam edildi.
Anne ve babasını öldürmekten tutuklu yargılanan Kenan Öner’in, ’kasten öldürme’, ’tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu cezasına çarptırılmasını isteniyor. Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kenan Öner, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dördüncü duruşmasına geniş güvenlik tedbirleri altında getirildi.
Öner, bir hafta önce hastaneye gittiğini, aldıkları ilaçlar sebebiyle durumunun iyi olmadığını belirterek, savunmasını yapmayacağını söyledi. Kan şekerinin düştüğünü kaydeden Öner, mahkeme heyetinin izniyle oturarak sorulara cevap verdi.
Sanığın ablası Zeliha Bedel ise, geçen duruşmada verdiği ifadesini tekrarlayarak, kardeşinin annesi ve babasını para için değil, kayıp olan eşi Canan Öner’in öldürmesiyle ilgili birtakım bilgilere sahip olmalarından dolayı öldürdüğünü öne sürdü.
OĞLU BABASINI SUÇLADI
Öte yandan sanığın oğlu C.Ö’nün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesine kargo yoluyla gönderdiği bildirilen imzasız mektup da okundu. Mektupta, babasın annesini öldürdüğünü iddia eden sözler yer aldı. Söz alan sanık Öner, bu dilekçenin oğlu tarafından yazılıp gönderildiğine inanmadığını, bu dilekçenin başkaları tarafından gönderildiğini illeri sürüp, iddiaları yalanladı.
Mahkeme heyeti, sanık Kenan Öner’in tutukluluk halinin devamına ve sanığın duruşma sırasındaki tavır ve davranışlarını göz önünde bulundurarak Bursa’da psikiyatri servisine sevk edilmesine karar vererek, duruşmanın 7 Ocak 2015 tarihine ertelenmesine karar verdi
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar

İnegöl'de esnaftan tepki dolu paylaşım!




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın