Osmangazi Belediyesi, Kuştepe Mahallesi’nde harabe halde olan bir evde yaşam mücadelesi veren Parlakoğlu ailesine sahip çıkarak, aileyi yepyeni bir eve kavuşturdu.
Klasik belediyecilik hizmetleri dışında yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile Osmangazi’deki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatan Osmangazi Belediyesi, 35 yıldır Kuştepe Mahallesi’ne oturan Sabahat Parlakoğlu’nun harabe haldeki evini baştan aşağıya yeniledi. Geçtiğimiz yıl ekim ayında ’Belediyem Benimle’ ekibinin yapmış olduğu mahalle ziyaretleri sırasında ulaştığı Parlakoğlu ailesinin, çökme tehlikesi bulunan ve oturulmayacak durumdaki bir evde yaşam mücadelesi verdiğini öğrenen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, aileyi ziyaret ederek eve tadilat yapılması için talimat verdi. Başkan Dündar’ın talimatının ardından oturulamayacak halde bulunan ev, 3 ay gibi kısa bir sürede baştan aşağıya yenilenerek aileye teslim edildi.
Parlakoğlu ailesini yeni evinde ziyaret eden Başkan Dündar, “Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaptığımız ziyarette, ailemizin çok zor şartlar altında yaşamlarını sürdüklerini gördük. Evin çatısı çökmek üzereydi. Yağışlı havalarda içeriye sular akıyordu. Parlakoğlu ailesinin bu yaşam mücadelesine kayıtsız kalmadık ve ailemizin evini baştan aşağıya yeniledik. Şimdi, yeni evlerinde yaşamlarını güvenli ve huzurlu bir şekilde sürebilecekler. Yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yeni eve kavuşmasının verdiği mutluluk gözlerinden okunan Sabahat Parlakoğlu da, “Daha önce çatının aktığı, haşerelerin ürediği iki odalı evde 5 kişi yaşam mücadelesi veriyorduk. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, durumumuzdan haberdar oldu ve bize yardım eli uzattı. Şimdi evimiz baştan aşağı yenilendi. Şöyle bir bakıyorum da, yeni evim bana saray gibi geliyor. Başkanımıza ve diğer emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın