Kırşehir’de 2008 yılında iş yerinden ‘Kavak ağaçlarına bakacağım’ diyerek ayrıldığı iddia edilen ve bir daha haber alınamayan AK Parti Meclis Üyesi Hasan Kırışık, kurulan özel ekibin çalışmalarına rağmen hala bulunamadı.
2008 yılında iş yerinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan AK Parti Meclis Üyesi Hasan Kırışık için yürütülen arama çalışmaları devam ediyor. 2008 yılında dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla kurulan özel ekibin çalışmalarına rağmen Hasan Kırışık hala bulunamazken, bu dönemde kentte 3 belediye başkanı, 4 emniyet müdürü, 4 vali değişti. Kayıp meclis üyesinden artık umudu kesen Kırışık ailesi ise, cesedinin bulunmasını istiyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü, Kırışık’ı bulana veya olayla ilgili ihbarda bulunanlara 20 bin lira ödül verileceğini açıklamıştı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı

İnegöl'de öğretmenden alkışlanacak davranış

İnegöl’de Trafik Denetimi: 500 Bin Lira Ceza Kesildi

Alanyurt'ta gece yarısı yangın paniği, korku dolu anlar yaşandı

İnegöl’de Öğretmen ve Öğrencilerden Örnek Dayanışma

İnegöl’de gider tıkandı, sokak pis suya teslim oldu

İnegöl Belediye Meclisi’nde gergin dakikalar

İnegöl'de geceyi alevler aydınlattı

İnegöl’de Beklenen Yağış Başladı: Vatandaşlar Hazırlıksız Yakalandı

İnegöl’ün Sevilen Eğitimcisi Yazdan Taşdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yazdan Taşdemir son kez öğrencileriyle buluştu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın