Vatan Partisi’nin Siirt’te tek üyesi olan Esra Çimen, kentte il teşkilatı, gençlik ve kadın kolları başkanlığı olmadığı için seçim aracını kendisi kullanıyor, bildirilerini kendisi dağıtıp, seçmenden oy istiyor.
Vatan Partisi Siirt Milletvekili adayı olan 31 yaşındaki Esra Çimen, seçime bir hafta kala merkezdeki yerleşim alanlarının yanı sıra kenar mahallelerdeki vatandaşlardan oy istiyor. Vatan Partisi’nin Siirt’te tek üyesi olduğunu belirten Çimen, seçim çalışmaları için araç kiralamasına rağmen kimseyi bulamadıklarını, bu nedenle hem aracı kendisinin kullandığını hem de diğer çalışmalarını kendisinin yaptığını söyledi.
Ev hanımı olduğunu belirten Esra Çimen, "Eşimin görevi nedeniyle 2 yıldır Siirt’te bulunuyorum. 2 çocuk annesiyim. Akşamları ev işleri ile ilgileniyorum. Gündüzleri de partimin seçim çalışmalarını yürütüyorum. Siirt’te parti teşkilatı kurulmadığı için mecburen iş başa düştü. Genel Merkezden görevlendirilen 4 arkadaşımla kiraladığımız seçim aracını kendim kullanıyorum. El bildirilerini kendim dağıtıyorum, anonsu kendim yapıyor, iş yerlerine de gidip oy istiyorum" dedi.
"BENİ GÖRENLER ŞAŞIRIYOR"
Erkek adaylardan daha çok kendisine güvendiğini aktaran Çimen, "Bir kadın aday olarak araç kullandığımda beni görenler hayretler içinde kalıyor. Bende kendilerine el sallayarak karşılık veriyorum. Bazen de araçtan inerek kadınları kucaklıyorum. Hatta yanlarına giderek parti seçim çalışmalarını anlatan bildiri dağıtıyorum, hem de destek istiyorum. Önce tuhaflarını gidiyordu, ama sonraları beni takdir ettiler. Benim gösterdiğim bu azmin tüm Siirtli kadınlara örnek olduğunu düşünüyorum. 7 Haziran seçimlerinde ciddi oy bekliyorum" diye konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın