İstanbul Pendik’te yüzleri maskeli silahlı 4 kişi, bir kuyumcuyu soydu. Kuyumcu sahibini silahla yaralayarak yüklü miktarda altını alarak kaçan soyguncular, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, sabah saat 10.00 sıralarında Pendik Yakacık Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi.
İddiaya göre, yüzleri maskeli ellerinde pompalı tüfek olan 4 kişi kuyumcuya gelerek altınları almak istedi. İçeri giren iki kişi kuyumcu ile boğuşurken, diğer iki kişi dışarıda bulunan araçta bekledi. Yüklü miktarda altını bir torbaya dolduran maskeli soyguncular kendilerini bekleyen araca doğru koşarken havaya ve çevreye ateş açarak kaçtı. Olay yerinden beyaz bir arabayla kaçan zanlılar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Bu sırada zanlıların açtığı ateş, bir eve de isabet etti. Neye uğradığını şaşıran ev sahibi yaşlı kadın, "Dışarıdan odun alıyordum. Silah seslerini duydun geçen sene burada dizi çektiler. Yine dizi çekiliyor sandım. Komşular bağırdı ’içeri gir soygun var’ diye. Duvara gelen mermi yüzünden elimde hafif yaralandı" dedi.
Silah seslerini duyan çevrede bulunan esnaf durumu polise bildirdi olay yerine gelen polis çevrede aramalar yaptı ve kuyumcu çevresini güvenlik çemberine aldı. Kuyumcuda delil toplayan polis, kaçan hırsızların yakalaması için çalışma başlattı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın