Kobani kentinde IŞİD’e karşı YPG, ÖSO ve peşmerge güçlerinin savaşı devam ederken, çatışmada yaralananlar peşmergenin düzenlediği operasyonla kurtarıldı.
Suriye’nin Kobani kentinde savaşın 51. gününde çatışmalar tüm şiddetiyle sürüyor. IŞİD’e karşı birleşen YPG, ÖSO ve peşmerge güçleri arasında devam eden çatışmalar kent merkezine sıçradı. Yakın bir mesafede savaşan güçler arasında karşılıklı havan saldırı olmak üzere birçok ağır silahlar kullanılıyor.
IŞİD, Kobani merkezinde bulunan hakim binalara yerleştirdiği kesin nişancılarla hedef belirleyerek ateş açıyor. Kameralara yansıyan görüntülerde IŞİD militanı bir keskin nişancı YPG’li birini yaralamasının ardından, peşmerge yaralıyı kurtarmak için operasyon başlattı. Bir kamyonetle yapılan operasyonda yaralı araca bindirilerek hızla uzaklaştırıldı. Yaralının kurtarılması esnasında IŞİD, Peşmerge güçlerine ağır silahlarla saldırmasıyla şiddetli çatışma meydan geldi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi

İnegöl'de orman yangını!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın