Bursa’da, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli profesör baba ile anestezi uzmanı annenin 13 yaşındaki kızları, odasındaki banyoda bornozuna ait kuşakla kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.
Olay, merkez Nilüfer ilçesinde, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli Profesör Doktor S.Y. ile doktor anne T.Y.’nin villasında meydana geldi. Akademisyen anne babanın 13 yaşındaki kızları A.B.Y. uyumak için odasında girdi. Sabah kızının odasına giden anne kızını odasında bulunan bornoza ait kuşakla doğalgaz borusuna asılı vaziyette buldu. Anne, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin kontrolünün ardından öldüğü belirlen 13 yaşındaki kız çocuğu olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Küçük kızın cenazesi Kükürtlü Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Geçtiğimiz günlerde TEOG sınavına girdiği öğrenilen küçük kızın her hangi bir sorunu olmadığı öğrenildi. Polis ve Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın