Nilüfer Belediyesi Resim Atölyesi kursiyerleri, farklı teknikler uygulayarak yaptıkları resimleri açtıkları sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu.
Nilüfer Belediyesi Resim Atölyesi’nde eğitim alan 5 yaşından 65 yaşına kadar farklı yaş gruplarından kursiyerler, iki aylık çalışmalarını açtıkları sergiyle izlenime sundu. Konak Kültürevi’nde düzenlenen serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ali Kızılkaya, Atölye Eğitmeni Sabriye Tanış Altun ile çok sayıda sanatsever katıldı. 120 kursiyerin akrilik, guaj, kara kalem, yağlı boya ve birçok farklı teknikle yaptığı resimlerden oluşan sergi katılımcıları hayran bıraktı. Sergi açılışında konuşan Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ali Kızılkaya, Atölye Eğitmeni Sabriye Tanış Altun ve kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı kutladı ve tüm sanatseverleri sergiyi görmeye davet etti.
Atölyeye katılanlar arasında, lise ve üniversitelerin güzel sanatlar bölümüne hazırladıkları kursiyerlerin de olduğunu belirten Eğitmen Sabriye Tanış Altun da, "Atölyemizde her yaştan kursiyerimiz bulunuyor. Kısa süre içinde yaptığımız çalışmaları sergilemek istedik. Sergiye gösterilen ilgi bizi çok memnun etti. Resim yapmaya ilgi duyan herkes atölyemize gelerek eğitimlerimize katılabilir" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ali Kızılkaya, Altun ile birlikte kursiyerlere katılım belgesi verdi.
Yaklaşık 250 eserin bulunduğu sergi, bir hafta boyunca izlenime açık kalacak.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın