Kocaeli merkezli olarak 9 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, sahte para yaptıkları ve piyasaya sürdükleri iddia edilen 61 kişi gözaltına alındı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri tarafından İstanbul ilinden Anadolu’nun çeşitli illerine sahte para sevkiyatı olduğunu belirledi ve gerekli fiziki ve teknik takibe başladı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Kocaeli, İstanbul, Bursa, Kastamonu, Samsun, Adana, Hatay, Diyarbakır ve Mardin’de yapılan eş zamanlı operasyonlarda toplam 61 kişi gözaltına alındı.
Yapılan operasyonlarda tamamı sahte 1 Milyon 177 bin 520 TL ve 79 Bin 100 ABD Dolarının yanı sıra; 1 adet bilgisayar, 2 adet yazıcı, 27 adet hologram, 1 adet kağıt kesme makinesi, 8 adet sahte mühür, 600 adet sahte pasaport kağıdı, 2 bin adet egozs emisyon ruhsatı, 11 adet çek, 7 adet diploma, 2 adet sahte kimlik, 1 adet sahte ehliyet, 2 adet tapu senedi, 9 adet trafik tescil belgesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 61 kişiden önceki gün adliyeye sevk edilen 15 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 19 kişi ise Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın