Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” programında şiirleri ile sevenlerini mutlu eden Şair Kahraman Tazeoğlu Masal Park’ta sahne aldı.
Ramazan’ın özüne uygun şiirleri ile dinleyiciyi farklı bir atmosfere götüren Tazeoğlu, kendisine bu imkanı veren herkese teşekkür etti. Gaziantep’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şair Tazeoğlu, serin bir yaz akşamında şiir okumanın ayrı bir hazzını yaşadığını kaydetti. Tazeoğlu, dinleyicilerin de böylesi bir ortamdan büyük keyif alacağını ifade etti.
Şiir dinletisi öncesinde, çocuklar için bir takım eğlenceler düzenlendi. Çocuklar, en çok sevdikleri kukla, Hacivat ve Karagöz gibi oyunlar ile eğlenceli bir akşam geçirdiler.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın