Diyarbakır-Bingöl karayolunda bulunan Abalı Jandarma Karakol Komutanlığı’na yapılan havan toplu saldırının ardından yol trafiğe kapatıldı.
Bir grup tarafından bugün Abalı Jandarma Karakol Komutanlığı’na havan toplu ve ağır silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının yapılmasıyla asker gruba silahla karşılık verince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ölen ve yaralanan olmazken, güvenlik amacıyla Diyarbakır - Bingöl karayolu bir süreliğine ulaşıma kapatıldı. Bölgede gerginliğin devam ettiği belirtilirken, saldırı yapan grubun yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.
YAKILAN ARAÇLAR HALA YOLDA
Öte yandan, dün Lice - Hani yol güzergahında seyir halindeyken bir grup gösterici tarafından yakılan 3 araç enkazı hala yolda bekliyor. Göstericilerin ateşe verdiği araçlar kullanılmaz bir halde karayolu kenarında duruyor. Bölgede bir grup terör örgütü mensubunun olduğu duyumu alan güvenlik güçleri karayolunu araç trafiğine kapattı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın