Sanayide istihdam ve çalışılan saat, yüzde 0,5 oranında arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), IV. Çeyrek (Ekim-Aralık), 2014 ’Sanayi İşgücü Girdi Endeksleri’ni açıkladı. Buna göre; mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayi istihdam endeksi 2014 yılı IV. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,5 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış sanayi istihdam endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,5 artarken, 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2,7 arttı.
Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayide çalışılan saat endeksi 2014 yılı IV. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,5 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış sanayide çalışılan saat endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,8 artarken, 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1,5 arttı.
Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayide brüt ücret - maaş endeksi 2014 yılı IV. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,2 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış sanayide brüt ücret - maaş endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 14,6 artarken, 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 15,5 arttı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın