Türkiye’nin önemli hattatlarından Mahmut Şahin’in öğrencilerinin Deniz Feneri Derneği yararına tertiplediği ’Sanat İyilik İçin’ sergisinin dördüncüsü Bursa’da açıldı.
Daha önce İstanbul Bağlarbaşı Kültür Merkezi, Dolmabahçe Sarayı ve Eminönü Yeni Cami Hünkâr Kasrı’nda açılan hat sergisinin 4’üncüsü Bursa’da Ördekli Kültür Merkezi’nde açıldı. Açılışa sanatseverlerin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun da katıldı. 22 Kasım 2015 tarihine kadar açık kalacak hat sergisindeki eserlerin fiyatı 300 lira ile 4 bin lira arasında değişiyor. Mahmut Şahin’in öğrencileri tarafından yapılan yaklaşık 70 eserin satışından elde edilecek gelir, Moritanya’da sağlık ocağı ve mescit inşaatında kullanılacak.
Buna benzer birçok serginin açılması için gayret sarf ettiklerini belirten Şahin, "Birçok sanatçının eserlerini bağışlayıp destek verdiği bu sergiyi tertiplemekten gurur duyuyoruz. Böyle anlamlı bir sergiye ön ayak olan Deniz Feneri yöneticilerine ve eserlerini hayır için bağışlayan sanatçılarımıza teşekkür ederim. İnşallah camimizi ve sağlık ocağımızın açılışını en kısa sürede yapacağız. Kısmetse Afrika’daki 100 mescit projesine de destek olacağız" dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın