Bursaspor’un Trabzonspor karşısındaki tarihi galibiyetinde 2 asist ve 1 gol ile maçın yıldızı olan kaptan Serdar Aziz, "Kariyerimde böyle bir maç yok. Soyunma odasında yaptığımız konuşma arkadaşlarımızı ateşledi" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında sahasında Trabzonspor karşısında 2-0 geri düştüğü maçtan Bursaspor 4-2 galip ayıldı.
Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Serdar Aziz, yeni stadın camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah eski günlerimize döneriz. Çünkü şampiyonluk yaşayan bir kulübüz. Bu stat inşallah hayırlı uğurlu olur. Bugün kazanmak çok güzeldi. Kariyerimde böyle bir maç yok. İki asist yaptım bir gol attım" dedi.
2-0 geriye düştüklerinde şaşkınlık yaşadıklarını ancak bunu çabuk atlattıklarını ifade eden Serdar Aziz, "Taraftar bir dakika bizi yalnız bırakmadı. Maça ortak olduk. Soyunma odasında konuştum. ’Maçı kazanacağız artık. Bu yeni evimiz Trabzonspor’u buradan çıkarmayacağız’ dedim. Hocamız inandı. Futbol yürekli insanların işidir. Biz eski günlere dönmek istiyoruz. Umarım bu onun başlangıcı olur. Umarım eski günlere geri döneriz" diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın