Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde tartıştığı kişilerle konuşmak için Hıdırağa Mahallesi’ne gelen TIR şoförü, silahlı saldırıya uğradı. TIR şoförü, başına isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybetti.
İddiaya göre, 38 yaşındaki Hakan Utku, 33 DFK 62 plakalı çekici ile Hıdırağa Mahallesine Mahallesi’ne geldi. Burada mahalle meydanında bulunan gençlerle bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan Utku, tartışma sonrasında aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Ancak yaklaşık yarım saat sonra yine mahalleye hızlı bir şekilde giren Utku’nun aracına silah ve av tüfeğiyle ateş açıldı. Seyir halinde sol kulağının altına isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanarak direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Utku, bir evin duvarına çarparak durabildi. Bu sırada yanında bulunan arkadaşı Mustafa V., Cumhuriyet Polis Merkez Amirliğine giderek durumu anlattı. Bunun üzerine olay yerine konuyla çok sayıda polis ekibi gönderildi.
Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılan Hakan Utku, yolda hayatını kaybetti. Kamyonda yapılan incelemede ise çok sayıda mermi ve av tüfeği saçması izlerine rastlandı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe olay yerine gelerek bir süre çalışmalar hakkında bilgi alırken, zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın