Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin 2014-2015 eğitim ve öğretim akademik yıl açılışı kapsamında şarkıcı Sıla konser verdi.
Uluyazı Kampüsü’ndeki konsere ilgi yoğun olurken binlerce kişi kampüs alanını doldurdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve birbirinden güzel eserleriyle hayranlarını coşturan Sıla’ya Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş üzerinde sanatçının resmi olan tuz lambası hediye etti.
Rektör Savaş, konserin Uluyazı Kampüsü’nde gerçekleştirilen ilk konser olduğunu, bunun heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını vurgulayarak Uluyazı Kampüsü ve 7. Yıl kutlamaları nedeniyle düzenlenecek konser için öğrencileri arasında yaptıkları anket sonucu Sıla isminin ilk sırada çıktığını belirtti.
Ünlü Sanatçı Sıla da Çankırı’da olmaktan ve kendisinin tercih edilmesinden çok mutlu olduğunu belirterek, “Siz yeter ki isteyin ben her yıl Çankırı’ya gelirim” dedi.
Konuşmaların ardından Sıla, eserlerini, sevenleri için seslendirdi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Nedim İncebay'dan İnegöl'de "Gıda Toptancılar Sitesi" projesi

İnegöl’de 4 gündür süren sorun mahalleliyi bezdirdi

İnegöl'ün o mahallesinde okul yetersizliği gündemde: Öğrenci sayısı bini geçti!

Bursa'da tartışma yaratan o görüntü! Onlarca kişi aynı yerden...

İnegöl'de mezarlığa giden vatandaş neye uğradığını şaşırdı!

İnsanların arasına girdi cips yedi

Nedim İncebay: “İTSO Üyesini Gerçekten Tanıyacak”

İnegöl’de Vatandaş İsyan Etti! Bir Aydır Çözüm Bekliyorlar

Daireyi gezerken banyoya girdi, çıktığı yere inanamadı!

Gelin Mehirde Çıtayı Yükseltti! Her Yıl Alacak

Eşine Kahve Jesti Yaptı! Gelinin Cevabı Şoke Etti



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın