Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin 2014-2015 eğitim ve öğretim akademik yıl açılışı kapsamında şarkıcı Sıla konser verdi.
Uluyazı Kampüsü’ndeki konsere ilgi yoğun olurken binlerce kişi kampüs alanını doldurdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve birbirinden güzel eserleriyle hayranlarını coşturan Sıla’ya Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş üzerinde sanatçının resmi olan tuz lambası hediye etti.
Rektör Savaş, konserin Uluyazı Kampüsü’nde gerçekleştirilen ilk konser olduğunu, bunun heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını vurgulayarak Uluyazı Kampüsü ve 7. Yıl kutlamaları nedeniyle düzenlenecek konser için öğrencileri arasında yaptıkları anket sonucu Sıla isminin ilk sırada çıktığını belirtti.
Ünlü Sanatçı Sıla da Çankırı’da olmaktan ve kendisinin tercih edilmesinden çok mutlu olduğunu belirterek, “Siz yeter ki isteyin ben her yıl Çankırı’ya gelirim” dedi.
Konuşmaların ardından Sıla, eserlerini, sevenleri için seslendirdi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın