Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi ve Bursaspor Taraftarları Tanıtım ve Yardımlaşma Derneği üyeleri İznik’te ki sokak hayvanlarını unutmadı.
Türkiye’ye genelinde etkili olan kar yağışı Bursa’nın İznik ilçesinde de etkisini gösterdi. Aniden bastıran kış hayvanseverleri harekete geçirdi. THKD ve BTTYD üyeleri, İznik’te ki sokak hayvanlarına sahip çıktı. Her hafta bir ilçeyi dolaşan dernek üyeleri, İznik’teki sokak hayvanlarını besleyerek onlara mama takviyesi yaptılar. Terk edilmiş hasta olan köpek yavrularına da sahip çıktan hayvanseverler, İznik belediyesi hayvan barınağını da ziyaret etti.
Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Saadet Yazıcı ve Bursaspor Taraftarları Tanıtım ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süha Aydoğan,"Her hafta bir ilçeyi ziyaret ederek bakıma muhtaç sokak hayvanlarını besliyoruz. Hasta olanları da alıp tedavi ettiriyoruz. İznik’te çok sayıda bakıma muhtaç sokak hayvanı tespit ettik. Sansarak çöplüğün de ve ilçe sokaklarında çok sayıda sahipsiz köpek var. Bunların biran önce sağlıklı barınaklara götürülüp bakılması gerekiyor. Yetkililer ve yardımcı olmak isteyenlerin bize ulaşmaları yeterli" diye konuştu.
Kuşları da unutmayan dernek üyeleri, yollarda ki trafik tabelalarına Bursaspor renkleri taşıyan içi yem dolu yemlikleri taktı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın