Eyüp Alibeyköy’de 3 soyguncu, bir aracın arka camını patlatarak 2 bin 500 lira değerindeki malzemeleri çaldı. Soyguncuların 3 saniye içerisinde camı patlatması ve yaklaşık 30 saniye içinde aracı soyması güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde saat 08.00 sıralarında Eyüp Alibeyköy’de meydana geldi. İddiaya göre, Eyüp Karadolap Mahallesi’ndeki bir hurdacı dükkanında çalıştığı belirlenen 3 kişi, malzeme yüklü araçları gözlerine kestirdi. Sabahın erken saatlerinde mahallelerdeki ara sokakları dolaşan soyguncuların dikkatini üzerinde bir güvenlik kamerası şirketinin reklamı olan otomobil çekti. Şahıslar, araçlarından inerek Bayram Yüksel’e ait aracın bagajını arka camından kontrol etti. Bagajın malzeme yüklü olduğunu gören soyguncular, araçta bekleyen diğer soyguncuya giderek durumu anlattı. Soygunculardan diğeri ise, sigara yakarak soyacakları aracın bulunduğu evin etrafını kolaçan etti.
3 SANİYEDE CAMI PATLATTILAR, 30 SANİYEDE ARACI SOYDULAR
Araçta bekleyen soyguncu, ilk olarak araçla geri geri gelerek soyacakları aracın arkasına yanaştı. Diğer soyguncu da kırmızı bir eldiven giyerek, cebinden tornavida çıkarttı. Ardından soyguncu tornavidayı aracın camına soktu ve yaklaşık 3 saniye içerisinde arka camı patlattı. Patlayan camdan kafasını içeriye sokan bir diğer soyguncu, bagajdan malzemeleri çıkartarak diğer aracın bagajına koydu. 2 soyguncu yaklaşık 30 saniye içerisinde 2 bin 500 lira değerindeki güvenlik kamera malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Sabah işyerine giderken aracının soyulduğu fark eden Bayram Yüksel durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olayın yaşandığı yerdeki güvenlik kameralarına incelemeye alarak, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Beklenen Sağanak Başladı! Şemsiyesiz Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı

Türkiye bu öğretmeni konuşuyor!

İnegöl'de Şiddetli Sarsıntı! Vatandaşlar Deprem Zannetti

Genç Kadının Toplu Taşıma İsyanı Viral Oldu!

İnegöl'de mahalle gençlerinden çocuklara örnek davranış!

İnegöl'de çocukları sevindirmek isteyen lastikçi esnafı neye uğradığını şaşırdı

Haluk Levent Cezaevine Sevk Edildi! Dikkat Çeken İfade

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın