Bursa’nın İnegöl ilçesinde 1,5 yaşındaki kız çocuğu, kendisini fark etmeyen kuzeninin kullandığı otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.
Kaza İsaören Mahallesinde meydana geldi. Köyde ikamet eden K.Ş., babasına ait özel otomobili evlerinin avlusundan çıkarmak için geri manevra yaptı. Bu sırada, teyzesinin kızı olan ve köyde ikamet eden dedesi Süleyman Bal’ı ziyarete gelen 1,5 yaşındaki Sudenur Şen’i fark etmedi. Sokakta oyun oynarken otomobilin altında kalan küçük Sudenur, 112 ekibi tarafından kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Kazanın ardından acil servise gelen ailesi ve yakınları, Sudenur’un ölüm haberi ile sinir krizi geçirdiler. Kuzeninin ölümü ile sonuçlanan talihsiz kazayı yapan sürücü, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın