Bursa’nın İnegöl ilçesinde, trafik kazasında yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan 2 gün sonra hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza 10 Eylül’de Bursa-Ankara yolunda Mezitler mevkiinde meydana geldi. İdaresindeki aracın takla atması üzerine ağır yaralanan 39 yaşındaki Hamza Şahin, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyetini koruması üzerine Bursa’daki özel bir hastaneye sevk edilen Şahin, burada 8 gün tedavi gördü. Daha sonra Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen Şahin, taburcu edilerek evine gönderildi. İki gün sonra evinde tekrar rahatsızlanan Hamza Şahin, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı.
Savcılık, Şahin’in şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlattı. Hamza Şahin’in cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsiye kaldırıldı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Vatandaşın Yol Çilesi Kamerada

Kahvehanedekiler Oyunu Bıraktıran Görüntü!

Kız İsteme Töreni Başlamadan Krize Döndü!

İnegöl'de Beklenen Sağanak Başladı! Şemsiyesiz Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı

Türkiye bu öğretmeni konuşuyor!

İnegöl'de Şiddetli Sarsıntı! Vatandaşlar Deprem Zannetti

Genç Kadının Toplu Taşıma İsyanı Viral Oldu!

İnegöl'de mahalle gençlerinden çocuklara örnek davranış!

İnegöl'de çocukları sevindirmek isteyen lastikçi esnafı neye uğradığını şaşırdı

Haluk Levent Cezaevine Sevk Edildi! Dikkat Çeken İfade

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın