Fatih’te Eyüp Spor ile Halide Edip Adıvarspor arasındaki maç öncesinde taraftarlar gerginliği yaşandı. Güvenlik gerekçesiyle stada alınmayan Eyüp Spor taraftarı, Karagümrükspor taraftarları ile karşı karşıya geldi. Taraftarların dağılmaması üzerine polis, tazyikli su ile müdahale etti.
Karagümrük stadındaki maça gitmek isteyen Eyüp Spor taraftarı, aralarında daha önce husumet bulunan Karagümrük taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Karagümrüklü taraftar grubu, Eyüpsporlu taraftarın stada girmesine engel olmak isteyince araya polis girdi. Güvenlik gerekçesiyle taraftarı stada almayan polis grubun dağılmaması üzerine yolu trafiğe kapattı. Bu sırada Eyüp Spor taraftarının kendi statlarına almak istemeyen Karagümrük Spor taraftarları, ellerinde sopalarla stadın çevresinde bekledi.
Edirnekapı Şehitliği önünde toplanan Eyüp Spor taraftarları ise stada doğru harekete geçti. Polis grubun güvenlik gerekçesiyle geri çekilmesini istedi. Bu sırada bazı taraftarlar polise hava-i fişek ve taşlarla saldırdı. Bunun üzerine harekete geçen çevik kuvvet ekipleri grubu tazyikli suyla geri püskürttü. Müdahalenin ardından Edirnekapı Rami Caddesi uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Grup müdahalenin ardından ara sokaklara dağılırken müdahale nedeniyle kapanan yol yeniden trafiğe açıldı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın