Pendik’te bir şahıs, tazminatını ödemeyen patronunun otobüsünü yaktı. İlginç kundaklama olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre olay 09 Ocak tarihinde Pendik Dumlupınar Mahallesi Erciyes Sokak’ta meydana geldi. A.S. isimli şahıs, daha önce yanında çalıştığı patronunun kardeşi S.Ç.’ye ait olan 34 ZA 492 plakalı otobüsü ateşe verdi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda, zanlının soğukkanlı tavırları dikkat çekti.
Olayı soruşturan polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek A.S.’ye ulaştı. A.S.’nin daha önce otobüsün sahibi S.Ç.’nin abisinin yanında çalıştığı ve tazminat konusunda mahkemelik oldukları anlaşıldı. Tazminat davasını kazanan ancak, davanın bir üst mahkemeye taşınmasına sinirlenen A.S.’nin duruma sinirlenerek otobüsü yaktığı anlaşıldı.
Polis A.S.’yi (38) gözaltına aldı. A.S. işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Türk Polisi Yine Gönülleri Fethetti! İşte O Anlar

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın