Giresun’un, Doğankent ilesinde Esat Arı, henüz 1,5 yaşındaki çocuğuyla kendisini terk eden eşine gözyaşları dökerek “geri dön” çağrısında bulundu.
Eşinin yaklaşık 20 gün önce evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirten Esat Arı, 1,5 yaşındaki çocuğuna hem annelik hem babalık yapmaya başladığını söyledi. Eşinin psikolojik sorunları bulunduğunu ve ilaç tedavisi gördüğünü belirten Esat Arı, iki yıl önce severek evlendiği eşinin evi terk etmesine bir anlam veremediğini belirtti. Polis ve jandarmaya başvurduğu halde kendisinden haber alamadığını belirten Esat Arı “ Eşim 20 gün önce ben işe gittikten sonra evden ayrılarak bir daha eve dönmedi. Ardından polis ve jandarmaya başvurdum. Nerede kimle olduğunu bilmediğim gibi hayatından da endişe duymaktayım. Bana kaybolduktan sonra ’Acil beni ara’ diye bir mesaj yolladı. Aradım ancak aradığım numara meşgule düşürdü. Görüşme sağlayamadım. Eşimle hiçbir sorunum yoktu. Bir buçuk yaşında da bir çocuğumuz var. Beni sevmese dahi çocuğumuz için evi terke edecek bir anne değildi” dedi.
Gözyaşları dökerek yardım isteyen Esat Arı “Ben eşimin kendi isteğiyle kaçtığını düşünmüyorum. Ancak buna rağmen kendisi gittiyse de dahi yuvamızın dağılmaması için çocuğumuz için eve dönmesini bekliyorum. Kaçırıldıysa da Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan yardım istiyorum, eşim bulunsun” diye konuştu.
Eşinin dönmemesi veya bulunamaması halinde intihar edeceğini de söyleyen Arı “Eşimi ilk günkü kadar çok seviyorum. Onun için her zaman hayatımı verebileceğimi söylemiştim. Şimdi de dönmese veya bulunmazsa hayatıma son vereceğim. Bana bir şey olursa bunun tek sebebi eşimin dönmemesidir” şeklinde konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın