Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da, Filip Holosko ismi gündeme geldi. Her transfer döneminde yeşil-beyazlı ekip ile ismi anılan Slovak oyuncu için taraftarlar oluşturdukları sitelerde, ‘Yine mi Holosko’ başlığı attı.
2014-2015 sezonunun açılış haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Bursaspor’da, golcü oyuncu arayışları sürüyor. Daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransız oyuncu Jimmy Briand’ın, Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 ile sözleşme imzalamasının ardından alternatif isimlere yönelen yeşil-beyazlıların gündemine bilindik bir isim geldi. Her transfer döneminde ismi Bursaspor ile anılan Filip Holosko için teknik direktör Şenol Güneş’in onay verdiği öne sürülürken, yeşil-beyazlı yöneticilerinde bu oyuncunun transferi için görüşmelere başladığı iddia edildi.
“YİNE Mİ HOLOSKO”
Öte yandan Bursa yerel basınında çıkan bu iddiaları oluşturdukları internet sitelerinde yayınlayan Bursasporlu taraftarlar, ‘Yine(mi) Holosko” başlığı attı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi

İnegöl'de orman yangını!

Bahçeli Ev Aldı Ama Manzarası Sosyal Medyada Gündem Oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın