Bursaspor’un yeni transferlerinden Samuel Holmen, yeşil-beyazlı takımda başarılı bir sezon geçirerek, kupa kaldırmak istediğini dile getirdi.
Yeşil-beyazlıların Fenerbahçe’den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Samuel Holmen, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, Bursaspor’a imza attığı için çok mutlu olduğun belirterek, “Geçmiş yıllarda da Bursaspor ile ilgili dedikoduları duyuyordum ama bana gerçekten gelen teklif olmamıştı. Transfer zor bir süreç. Bursaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Takıma katkı koymak için de heyecanlıyım. Sahaya çıkıp performansımın en iyisini göstermek istiyorum. Benim için Bursaspor mükemmel bir seçim oldu. Transferimde emeği geçen herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi.
"OFANSİF ÇALIŞIP, ÇOK GOLLER ATACAĞIM"
Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli ekipte çok fazla forma şansı bulamadığını ifade eden Holmen, “Burada en kısa sürede maçlara çıkmayı ve takıma yardım etmeyi çok istiyorum. Benim Bursaspor’daki hedefim çok başarılı bir sezon geçirmek ve kazanabildiğimiz her şeyi kazanmak. Bütün maçlarda oynayıp, kendimi kabul ettirmek istiyorum. Orta saha da oynadığım zaman kendimi rahat hissediyorum. Oyunu iki yönlü oynuyorum. Hem defansif anlamda hem de ofansif anlamda oyun sergiliyorum. Ofansif anlamda çalışıp, çok goller atacağımı düşünüyorum” diye konuştu.
"BURSA’DA KAZANMAK KOLAY OLMUYORDU"
Bursaspor taraftarına övgü dolu sözler sarf eden golcü oyuncu, “Fenerbahçe de oynarken, Bursaspor taraftarını muhteşem bir taraftar olarak görüyordum. Çok ateşliler. Hem İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hem de Fenerbahçe ile Bursa’da deplasman takımı olarak kazanmamız hiçbir zaman kolay olmadı. Taraftarlarımızdan yeni sezonda da destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
"MÜCADELEDEN KAÇMAM"
Geçtiğimiz sezon çok fazla forma şansı bulamadığını dile getiren Holmen, “Maç oynamamamın negatif ve pozitif yönleri var. Maç oynamadığım için takım arkadaşlarımın kondisyonunu kazanmam için çok çalışmam gerecek. Bu negatif yönü. Pozitif yönünden bakarsak; maç oynamak için ekstra bir motivasyona sahibim. Bu motivasyon beni olumlu yönde etkileyecektir. Maç oynadıkça her şey çok daha iyi olacaktır. Orta sahada çok iyi arkadaşlarımız var. Ben mücadeleden kaçmam. Bu durum bizim gelişmemize yardımcı olacaktır. Şuana da kadar yaptığım asistten daha çok gol attım. Kendimi daha çok gol atan bir oyuncu olarak görüyorum” dedi.
"UMARIM BU SEZON KUPA KAZANIRIZ"
Bursaspor’da başarılı bir sezon geçirmeyi istediğini vurgulayan Holmen, sözlerini şöyle tamamladı:
“Fenerbahçe de iki yıl daha sözleşmem var. Kiralık gelmek daha kolay ve hızlı olacaktı. O yüzden kiralık gelmeyi tercih ettim. İleride ne olur bilemeyiz. İyi bir sezon geçirmeyi istiyorum. Umarım bu sezon bir kupa kazanırız. Bunun içinde taraftarlarımızdan destek istiyoruz.”
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın