Antakya İskenderun yolunu trafiğe kapatan TIR şoförlerine polis ve jandarma müdahale etti.
Son günlerde Hatay’da artan kaçak akaryakıtla mücadele için çeşitli noktalara kurulan kontrol noktalarında araçlarının bağlandığını belirten TIR şoförleri, yol kapatma eylemi yaptı.
Şoförler adına açıklama yapan Hamit Kara, “Bizler 3 yıldır yurt dışına çıkamıyoruz bundan dolayı zaten mağduruz. Kontrol noktalarında birçok aracımız bağlandı bunların bizlere teslim edilmesini istiyoruz“ dedi.
Araçlarının çoğunun 10 litre ile 100 litre kaçak mazot bulunduğu için bağlandığını belirten Kara “Biz TIR’cılar olarak gümrük kapılarından 550 litreye kadar mazot geçiriyorduk. Şu an kapımız kapalı aynı uygulamasının burada devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Şoför Metin Ovalı açıklamasında, “Bizler burada mağdur oluyoruz devletimizden bizlere anlayış göstermesini bekliyoruz. Biz Reyhanlı’da 52 şehit verdik devletimize bağlı insanlarız. Bu şekilde yapılan uygulama bizleri isyana teşvik eder” dedi.
Antakya İskenderun karayolunu trafiğe kapatan TIR şoförlerini ikaz eden güvenlik görevlileri daha sonra TOMA ile müdahale etti.
Yaklaşık 3 saat trafiği yola kapatan TIR şoförleri daha sonra yolu trafiğe açtılar.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın