Bursa’da ölümle sonuçlanan trafik kazasının firari sürücüsünü, kaza yapan aracının kırık farı ele verdi.
Olay, 20 Eylül 2016 tarihinde saat 22.30 sıralarında İznik-Orhangazi Karayolu, Çakırlı Mahallesi yol kavşağında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, yerde bir şahsın hareketsiz olarak yattığı gördü. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda S.D.’nin (78) araç çarpması sonucu öldüğünü tespit etti.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip, olay yeri ve civarında bulunan cam ve far kırıklarını araştırdı. Aracın modeline ulaşan ekipler, İznik-Orhangazi yol güzergahında bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüpheli aracın merkezi İzmir’de bulunan uluslararası bir firmaya ait 31 plakalı 2012 model TIR olduğu ortaya çıktı.
Firmaya ait TIR’ın hasarlı bölümlerindeki eksik parçalarla olay mahallinde bulunan parçaları birleştiren ekipler, daha sonra ise araç takip sistemi kayıtlarını inceledi. Şüpheli aracın kaza anında hızını yarı oranında azalttığı, firma yetkilileri ile yapılan görüşmede ise şüpheli aracı işten ayrılan R.D. (66) isimli şahsın kullandığı tespit edildi.
Adli ve mülki makamlardan gerekli izinlerin alınmasını müteakip, kaza sonrası işten ayrılan R.D. isimli şahıs Bursa İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip tarafından Düzce’de adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın