Yılmaz, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin şehit ailelerine bağlanan maaşlarda artış yapılmasına yönelik çalışma ve projelere ilişkin yazılı soru önergesini yanıtladı.
Yılmaz, Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun ve harp malullüğü kapsamında hayatını kaybedenlerin dul ve yetimleri ile malul olanlar ve vazife malullerinden yalnızca erbaş ve erlere bağlanacak aylıkların yüzde 25 oranında artırıldığını anımsattı.
Bakan Yılmaz, şunları kaydetti:
"Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatı mensupları dahil olmak üzere vazife malullerinin tamamının aylıklarının yüzde 25 oranında artırılması ve vazife malullüğü hükümleri kapsamında hayatını kaybedenlerin anne ve babalarına bağlanacak aylıkların asgari ücret tutarına yükseltilmesine ilişkin yasal düzenleme çalışmalarına devam edilmektedir.
Maluliyet ve sakatlık derecesine bakılmaksızın gazilere ÖTV'siz araç satın alma imkanı getirilmesi konusu bakanlığımız ve ilgili bakanlıklarca değerlendirilmektedir."
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı

İnegöl'de öğretmenden alkışlanacak davranış



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın