İnegöl Tüketiciyi Koruma Derneği ve Türk Hava Kurumu Başkanı Şükrü Sütçü, Kosova Eğitim Kurumları kurucu ortaklarından Hakan Ergül´ü kurumda ziyaret ederek kendisine plaket takdim etti. Derneğe üyeliğinin 10. yılı ve verdiği destekler nedeniyle verilen ödül sonrası Hakan Ergül, derneğe desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Başkan Şükrü Sütçü´nün elinden plaketini alan Hakan Ergül, günümüz toplumlarının üretim toplumu mahiyetinden uzaklaşıp, tüketim odaklı bir toplum haline gelmesinden bahsederek, bu noktada bilinçli tüketim konusunda büyük eksikliklerin olduğuna dikkat çekti. TÜKODER gibi oluşumlar sayesinde büyük kitlelere ulaşıp tüketim bilinci oluşturmaya çalışıldığını ve bu oluşumun içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ergül, Kosova Eğitim Kurumları olarak da öğrencilere bu bilinci aşılamaya çalıştıklarını ifade etti.
Öğrencilere üretim ve yaratıcılık konusunda sürekli desteklerde bulunduklarını, buna ek olarak da bu amaçla kulüpler kurduklarını söyleyen Ergül, üretim olmadan yapılan tüketimin toplumu tüketmekten başka bir amaca hizmet etmeyeceğinin altına çizdi.
Kendilerine bu plaketi layık gören Şükrü Sütçü´ye teşekkür eden Ergül, derneğe desteklerinin devam edeceğini söyledi.

















Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın