İstanbul Ümraniye’de aynı evde yaşayan 3 Türkmen silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar evde bulunan bir miktar parayı alıp kaçarken, yaralanan Türkmenlerden biri hayatını kaybetti.
Olay sabah saatlerinde Parseller Mahallesi Cansel Sokak üzerindeki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Aynı evde kalan 3 Türkmen, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Türkmenlerin çığlıkları üzerine yardıma koşan mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri başından vurulan bir Türkmen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olan diğer iki kişi ise ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemelerde iki kişi olduğu belirtilen saldırganların Türkmenleri vurduktan 2500 doları ve cep telefonlarını gasp ettiklerini tespit etti.
Bir görgü tanığı, “Sabah saatlerinde 3 el ateş edildi. Bir tanesi ayağından vurulmuş herhalde kapının önüne düştü. ‘Bizi kurtarın, paramı aldılar, vurdular’ dedi. Üçü de Türkmen. Vuranlar da Türkmen’miş” dedi.
Saldırganların yakalanması için polis geniş çaplı inceleme başlattı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın