Kullandığı uçağı 24 Mart’ta Fransız Alpleri’ne kasti olarak düşüren Germanwings yardımcı pilotu Andreas Lubitz’in intihar metotlarını ve kokpit kapısı güvenliğini araştırdığı ortaya çıktı.
Düsseldorf’taki savcılar tarafından yapılan açıklamada, soruşturma kapsamında Lubitz’in Düsseldorf’taki evinde tablet bilgisayarının bulunduğu ve 16 Mart’tan 23 Mart’a kadar bilgisayarından yaptığı araştırmaların incelendiği ifade edildi. Lubitz’in arama terimleri arasında ilaçla tedavi ve intihar metotlarının yanı sıra kokpit kapıları ve güvenlik metotlarının da bulunduğu açıklandı.
Germanwings yardımcı pilotu Andreas Lubitz, 23 Mart’ta Barcelona-Düsseldorf uçuşu sırasında kokpitten çıkan kaptan pilotu, kapıyı kilitleyerek içeri almamış ve uçağın irtifasını kademeli olarak azaltarak, uçağı kasti olarak düşürmüştü. Olayda uçaktaki 144’ü yolcu 6’sı mürettebat olmak üzere 150 kişi hayatını kaybetmişti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın