Ukrayna’da bulunan bir maden ocağında meydana gelene patlamada en az 30 kişi hayatını kaybederken, 70 madenci ocakta mahsur kaldı.
Ukrayna’nın doğusunda bulunan Donetsk’te bulunan bir maden ocağında patlama meydana geldi. Patlama sonucunda 30 kişinin yaşamını yitirdiğini ifade edilirken, 70 kişinin de maden ocağında mahsur kaldığı kaydedildi.
Ukrayna Yerel Maden Güvenliği Servisi Başkanı Vladimir Tsymbalenko, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, “30’dan fazla maden işçisi yaşamını yitirdi. Arama kurtarma ekipleri henüz patlamanın meydana geldiği noktaya ulaşamadılar. Halen zehirli gazı çıkarmaya çalışıyorlar, daha sonra patlamanın olduğu noktaya inecekler” dedi.
Bölgede meydana gelen patlamalar nedeniyle her yıl 300 madencinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın