Karacabey Belediyesi’nin “Halil İbrahim Sofrası” programlarında bu defa üniversite öğrencileri ağırlandı.
“Mobil Başkan Ali Özkan” sloganı ile oturan değil, meseleleri yerinde gören başkan mesajını veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen ‘Halil İbrahim Sofrası’nda öğrencilerle aynı sofrayı paylaştı.
Bu buluşmaların toplumun bütün kesimleri ile kucaklaşarak ve görüşlerini dinlemek için yapıldığının altını çizen Özkan “’Karacabey için benim de bir fikrim var diyen herkesi memnuniyetle dinlemeye devam edeceğiz” dedi.
Tarım, teknoloji, turizm konusundaki hedeflerini “3T” formülü ile özetlediklerini anlatan Özkan, modern Karacabey hedefine ulaşmak için toplum bütün kesimlerinden olduğu gibi üniversite öğrencilerinin de fikirlerini dinlemekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın