Beşiktaş’taki evinde ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncu Erkan Petekkaya’nın gözyaşlarını tutamadığı törende, Kahvecioğlu’nun yakınları da baygınlık geçirdi.
Yelda Kahvecioğlu için Beşiktaş Arnavutköy’deki Tevfikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, oyuncular Erkan Petekkaya ve Bergüzar Korel ile eski manken Ebru Destan da katıldı.
Kızının, duvak konulan tabutunun başına gelen anne Güler Kahvecioğlu, baba Abdullah Kahvecioğlu ve kız kardeşi Derya gözyaşlarına boğuldu. Anne Kahvecioğlu kızının tabutunun başında ağıtlar yaktı. Dayısı ise fenalık geçirerek yere düştü. Yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
ERKAN PETEKKAYA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Gözyaşı döktüğü görülen oyuncu Erkan Petekkaya, üzgün ve çok kötü olduklarını belirterek, “Gencecik bir insanı kaybettik. Bir hafta önce falan beraber yemek yiyorduk. Sonuçta Bir arkadaşımızı kaybettik. Bundan sonra sorduğunuz bir sorunun önemi yok” dedi.
Cenaze törenine katılan eski manken Ebru Destan ise, “Çok genç çünkü iyiler çok yaşamıyor. Çok hassas ve naif bir kalbe sahip oluyorlar. Başkalarının dertlerini kendi dertleri yapıyorlar. 7 ay boyunca her hafta görüştüğüm ve sonrasında arkadaş olduğum bir insandı. İyi ki onu tanımışım. Allah inancı da kuvvetli olan biriydi. Allah mekanını cennet etsin” ifadelerini kullandı.
Ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun cenazesi yarın öğle saatlerinde Antalya Gazipaşa’da toprağa verilecek.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın