Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, katıldıkları yarışmadan “En İyi Tasarım Ödülü” ile dönen UÜ Makine Topluluğu öğrencilerini makamında kabul ederek tebrik etti.
Rektör Prof. Dr. Ulcay, 50 takımın katıldığı TÜBİTAK-2015 Alternatif Enerjili Araç yarışlarından “En İyi Tasarım Ödülü” ve “Hidrojen Tüketimi” dalında da 4. olarak dönen Uludağ Üniversitesi Makine Topluluğu öğrencilerini makamında kabul etti.
Makine Topluluğu adına Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü öğrencileri Seçkin Çakır, Ebubekir Pınar ve Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi Furkan Rıza Aytaç hazır bulundu.
Ziyarette Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti ve öğrencilerin taleplerini dinledi.
Makine Topluluğu öğrencileri, Rektör Ulcay’dan kampus içinde atölye kurulmasını talep ederken, kurulacak atölye sayesinde fakülte derslerini aksatmadan topluluk çalışmalarına devam edebileceklerini söyledi.
Kampüs içinde atölye kurma fikrine sıcak baktığını belirten Rektör Prof. Dr. Ulcay “Danışman hocanız Prof. Dr. Muhsin Kılıç ile birlikte Bilimsel Araştırma Projelerine (BAP) başvurun, projeniz onaylandığı takdirde atölye kurmanız için 50 bin TL hibe vereceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Ulcay öğrencilere teşekkür belgesi verdi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın