Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 29-30 Eylül 2016 tarihleri arasında SGS belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi tetkiki başarıyla sonuçlandı. Hastanenin bütün birimlerinin ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi standartlarını karşıladığı bir kez daha tescil edildi.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, kalite yolculuğunun çok önemli olduğunu, kaliteden taviz vermeden çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, bu süreçte görev alan bütün personele katkılarından dolayı teşekkür etti.
Başhekim Doç. Dr. Yakup Canıtez ise, kalite kültürünün yerleşmesinin önemini vurguladı. Canıtez, sağlık hizmeti, hasta güvenliği gibi temel konularda daha üst noktalara ulaşılması için çok yönlü çalışmalar içinde olduklarını belirtti.
Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. M. Sertaç Yılmaz da, 2006 yılında başlayan ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi yolculuğunun devam edeceğini ve yeni ISO 9001-2015 standartlarına yönelik eğitim ve çalışmaların planlandığını söyledi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın